[NAJAVA] 8. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“

Izvor: TangoSix.rs, 11.Apr.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] 8. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“

Izlagači iz oblasti odbrambene industrije, kompanije, NVO proizvođači i preko 30 stranih delegacija deo su ponude ovogodišnjeg osmog po redu  Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“, rečeno je na konferenciji za medije povodom Sajma, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
– Ove godine očekuje se veliki broj svetskih izlagača, kao i više od 30 stranih delegacija, od ministarskog nivoa do ekspertskih delegacija . Takođe, pored preduzeća koja ulaze u >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Grupaciju odbrambene industrije Srbije, Ministarstvo odbrane je autorizovalo i 39 drugih kompanija i privrednih subjekata, kao i proizvođača NVO, koji bi trebalo da budu deo predstojećeg Sajma. – naveo je načelnik uprave za odbrambene tehnologije general, Bojan Zrnić, kao jedan od učesnika konferencije.
On je govorio i o porastu izvoza naoružanja i vojne opreme za 63% u prethodnoj u odnosu na 2015. godinu.
Na ovogodišnjem Sajmu očekuje se više od 30 stranih delegacija / Foto: Ministarstvo odbrane O programu manifestacije govorio je i pomoćnik direktora preduzeća „Jugoimport-SDPR“ Aleksandar Lijaković. Kako je objasnio, prikazana će biti sredstva koja su  godinama u proizvodnji, pre svega artiljerijska poput sistema NORA B-52 i „Lazar“, ali i ona novijeg datuma:
– Izložena će biti i neka nova sredstva koja su predstavljena na sajmu naoružanja „Ajdeks 2017“, a prisutni će videti i nešto potpuno novo, što će biti sajamsko iznenađenje za sve posetioce. –
Sajam će biti održan pod pokroviteljstvom MO u suorganizaciji sa kompanijom „Jugoimport SDPR“ od 27. do 30. juna, a za izlaganje sredstava koristiće se prva i četvrta hala Beogradskog sajma, saopšteno je iz tog ministarstva.

The post [NAJAVA] 8. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.