Mladić (17) teško povređen dok se peo na vagon!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić (17) teško povređen dok se peo na vagon!

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže na železničkoj stanici u Sremskoj Mitrovici.

Foto: MONDO/Mario Milojević

On je pokušao da se popne na teretni vagon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku.

Hitna pomoć je sa mesta nesreće prevezla povređenog mladića u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odakle je tokom noći zbog teških opekotina na dalje lečenje prebačen u Novi Sad.

Teretni vagon na koji je mladić pokušao da se popne bio je u sastavu železničke kompozicije koja je čekala na transport žita.

KOBNA proslava seoske slave: Čoveka UBILA struja!

Navodeći da žale zbog nesreće, iz Infrastruktura zeleznice Srbije apeluju na građane da poštuju upozorenja i da se ne penju na vagone, budući da kroz železničku kontaknu mrežu prolazi struja napona od 25.000 volti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.