Teško povređen od strujnog udara dok se peo na vagon

Izvor: RTS, 11.Avg.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen od strujnog udara dok se peo na vagon

U železničkoj stanici Sremska Mitrovica, u subotu, oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku, sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na teretni vagon.
Hitna pomoć je sa mesta nesreće prevezla povređenog mladića u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, odakle je tokom noći zbog teških opekotina na dalju hospitalizaciju prebačen u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novi Sad, saopštile su Infrastrukture železnice.
Teretni vagon na koji je mladić pokušao da se popne bio je u sastavu železničke kompozicije koja je čekala na transport žita.
"Ponovo apelujemo da se poštuju upozorenja i niko ne penje na vagone kako bi se sprečili ovakvi događaji i sačuvali ljudski životi, jer kroz železničku kontaknu mrežu prolazi struja napona od 25 hiljada volti", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić teško povređen od strujnog udara dok se peo na vagon

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže na železničkoj stanici u Sremskoj Mitrovici, kada je pokušao da se popne na teretni vagon, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije...Nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku...Hitna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tinejdžera udarila struja dok se penjao na vagon na stanici u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2019

Sedamnaestogodišnji mladić teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je sinoć oko 23 časa pokušao da se popne na teretni vagon na sedmom staničnom koloseku na Železničkoj stanici Sremska Mitrovica...Hitna pomoć je sa mesta nezgode prevezla povređenog mladića u bolnicu...

Nastavak na Radio 021...

PEO SE NA VAGON, UDARILA GA STRUJA Mladić (17) s teškim povredama prevezen u novosadsku bolnicu

Izvor: Blic, 11.Avg.2019

U železničkoj stanici Sremska Mitrovica, sinić, oko 23 sata, na sedmom staničnom koloseku, mladić (17) teško je povređen od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na teretni vagon.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.