Miševi prekinuli parlamentarnu raspravu

Izvor: Akter, 09.Apr.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miševi prekinuli parlamentarnu raspravu

Nekoliko miševa prekinulo je na kratko parlamentarnu raspravu o korupcionaškoj aferi naftne kompanije Petrobras i izazvalo haos među poslanicima, članovima obezbeđenja i novinarima, javila je danas agencija Frans pres s lica mesta

Nekoliko trenutaka pošto se u parlamentu pojavio blagajnik vladajuće Laburističke stranke Žoaoa Vakarija Neta nekoliko miševa je pušteno na tepih sale prema članovima odbora koji istražuju korupcionaški skandal Petrobrasa.

Svetlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << braon miševi su protrčali po zelenom tepihu sale i prošli pored Vakarija Neta koji nije reagovao na pojavu glodara.

Poslanici su tada počeli da viču i traže pomoć od članova obezbeđenja. Ta opšta pometnja je trajala nekoliko minuta posle čega je nastavljena sednica.

Vladajuća stranka je odmah optužila opoziciju za puštanje miševa, što je opozicija demantovala.

Vakari Neto je optužen za prikrivanja više od 1,2 miliona dolara mita koji je Petrobras dao vladajućoj stranci od 2008. do 2010. godine. Optuženi su i bivši izvršni direktor Petrobrasa, Renato Dukue, kao i još 25 osoba.

Ta afera je izazvala krizu u Brazilu gde su organizovani masovni protesti protiv predsednice Brazila Dilme Rusef.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miševi izazvali haos u skupštini

Izvor: B92, 09.Apr.2015

Nekoliko miševa prekinulo je parlamentarnu raspravu o korupcionaškoj aferi naftne kompanije Petrobras i izazvalo haos među poslanicima,obezbeđenjem i novinarima..Nekoliko trenutaka pošto se u parlamentu pojavio blagajnik vladajuće Laburističke stranke Žoaoa Vakarija Neta nekoliko miševa je pušteno...

Nastavak na B92...

Brazil: Miševi i hrčkovi prekinuli parlamentarnu raspravu o skandalu Petrobrabras

Izvor: Blic, 10.Apr.2015, 00:25

Nekoliko glodara prekinulo je na kratko parlamentarnu raspravu o korupcionaškoj aferi naftne kompanije Petrobras i izazvalo haos među poslanicima, članovima obezbeđenja i novinarima, javila je agencija Frans pres s lica mesta...Nekoliko trenutaka pošto se u parlamentu pojavio blagajnik vladajuće..Laburističke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.