Mića Jovanović neće da se bavi besmislicama, ali je okačio slike doktorata

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mića Jovanović neće da se "bavi besmislicama", ali je okačio slike doktorata

Rektor Megatrenda Mića Jovanović nije želeo da komentariše spekulacije oko njegovog doktorskog rada, ali je rekao da je doktorat postavio na sajt Univerziteta.

Podsetimo, na sajtu Pešćanika objavljen je tekst u kojem se iznosi sumnja da je Jovanović doktorirao u Engleskoj 1983. godine.

Autori teksta Marko Milanović, koji je vanredni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Notingemu i Miljana Radivojević, koja je post-doktorant na Institutu za arheologiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Univerzitetskog koledža, su napisali da su pokušali da dođu do doktorske disertacije Jovanovića, ali da u tome nisu uspeli.

Rektor Univerziteta Megatrend Mića Jovanović juče nije bio dostupan za komentar na ove navode, a ni danas nije želeo da da izjavu. Našim novinarima je odgovorio da ne želi da se bavi manipulacijama i besmislicama, kao i da odgovor možemo potražiti na sajtu Megatrend univerziteta.

Na sajtu je danas, u odeljku "Vesti", pod nazivom "Doktorati i neka od priznanja prof. dr Miće Jovanovića" objavljena njegova opširna biografija, kao i fotografija doktorskog rada, na kojoj se ne vide detalji. Postavljene su i fotografije nekih od priznanja.

Nakon jučerašnje objave teksta o Jovanovićevom doktoratu na Peščaniku taj sajt je oboren. Peščanik je bio meta hakerskih napada i nakon teksta o doktorskom radu ministra Stefanovića, posle čega je zasedao i Odbor Skupštine Srbije za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

Ministar Stefanović doktorirao je na Megatrend univerzitetu, a na zasedanju Odbora Mića Jovanović je izjavio da je Stefanović doktorirao legalno i da taj univerzitet ima sve relevantne dokaze o tome.

izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Rektor Megatrenda okačio slike doktorata na sajt

Izvor: Mondo, 08.Jun.2014

Rektor Megatrenda Mića Jovanović nije želeo da komentariše spekulacije oko njegovog doktorskog rada, ali je slike..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.