Ponovo oboren sajt Peščanika

Izvor: Beta, 07.Jun.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo oboren sajt Peščanika

BEOGRAD, 7. juna 2014. (Beta) - Sajt portala "Pešcanik" u subotu je ponovo oboren, objavljeno je na njegovom Fejsbuk (Facebook) nalogu.

Na sajtu je prethodno objavljen tekst "Rektor Mića, Baron Minhauzen, ili kako je ministrov mentor zagubio doktorat" koji pod znak pitanja stavlja postojanje doktorata vlasnika i rektora Univerziteta Megatrend Miće Jovanovića.

U tekstu se podseća na Jovanovićevu zvaničnu biografiju, prema kojoj je on doktorirao na "Londonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << univerzitetu" 1983. godine, a osam godina kasnije i na Univerzitetu u Mariboru.

Autori teksta, Marko Milanović i Miljana Radivojević, medjutim, navode da je istraživanjem utvrdjeno da Londonski univerzitet predstavlja federaciju drugih univerziteta te da na njemu nije moguće doktorirati.

Osim toga, utvrdjeno je da se doktorat Miće Jovanovića ne nalazi ni u jednom od dostupnih kataloga ili nekoj od baza podataka za doktorske disertacije u Velikoj Britaniji.

Govoreći o današnjem obaranju portala Peščanik, njegova urednica Svetlana Lukić je u izjavi agenciji Beta navela da se radi o masivnom napadu na taj portal i da se trenutno čeka izveštaj vebmastera o tome.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ponovo oboren sajt Peščanika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jun.2014

Sajt portala "Pešcanik" u subotu je ponovo oboren, objavljeno je na njegovom Fejsbuk (Facebook) nalogu.   Na sajtu je prethodno objavljen tekst "Rektor Mića, Baron Minhauzen, ili kako je ministrov mentor zagubio doktorat" koji pod znak pitanja stavlja postojanje doktorata vlasnika i rektora Univerziteta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.