Male boginje odnele još jednu žrtvu

Izvor: BKTV News, 12.Mar.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Male boginje odnele još jednu žrtvu

 Jedna ženska osoba preminula je jutros u novopazarskoj opštoj bolnici, najverovatnije od morbila.

Portparolka te medicinske institucije, Suada Gičić Skenderi, pacijentkinja T.B. (42) primljena je na infektivnom odeljenju te bolnice 9.marta sa upalom pluća ali joj se u međuvremenu stanje pogoršalo i ona je preminula jutros.

Brnabić zamolila roditelje: Slušajte lekare, a ne šarlatane!

Više detalja o smrti ove pacijentkinje biće poznato nakon konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za novinare, koja je u Opštoj bolnici zakazana za 17 sati.

Ukoliko se potvrdi da je žena preminula od komplikacija uzrokovanih morbilama, to će biti deseta žrtva malih boginja u Srbiji.

Lončar glasno i jasno: Ovo je jedini lek za male boginje!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva žrtva morbila u Novom Pazaru?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2018

Jedna ženska osoba preminula je jutros u novopazarskoj opštoj bolnici, najverovatnije od posledica morbila...Portparolka te medicinske institucije, Suada Gičić Skenderi, pacijentkinja T.B. (42) primljena je na infektivnom odeljenju te bolnice 9. marta sa upalom pluća ali joj se u međuvremenu stanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Broj žrtava od malih boginja u Srbiji postao dvocifren

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2018

Jedna ženska osoba preminula je jutros u novopazarskoj opštoj bolnici, najverovatnije od posledica morbila...Kako je rekla portparolka te medicinske institucije, Suada Gičić Skenderi, pacijentkinja T. B. (42) primljena je na infektivnom odeljenju te bolnice 9. marta sa upalom pluća ali joj se u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.