Izvor: RTS, 03.Feb.2021, 17:20

Majka nestalog dečaka u Pančevu: Samo se vrati, sve se može rešiti

U Pančevu je u toku potraga za 15-ogodišnjim Draganom D. Dečakova majka je uputila poruku svom sinu. Porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj telefona 062 9680460.
Prema poslednjim informacijama, Dragan je poslednji put viđen juče oko 11 časova na Tamiškom keju u Pančevu, gde je pronađen njegov bicikl.

Njegova majka je za RTS rekla da je Dragan ostavio oproštajno pismo za bivšu devojku. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ona je uputila i poruku svom sinu.
"Dragane, šta god da je problem, ništa nije strašno. Sve se može rešiti, kao i uvek, sve smo drugarski rešavali. Samo se vrati, molim te. Ne želim da mislim da je ono najgore. Ti znaš koliko te svi vole i planirali smo babi tortu prekosutra za rođendan. Vrati se da to ispunimo i da obradujemo babu. Mami je jako teško, a ti nju voliš najviše na svetu. Molim te", poručila je majka nestalog dečaka, Danijela.
Porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj telefona 062 9680460.
Policija je angažovala sve svoje snage, a stigli su i ronioci Žandarmerije koji će pretražiti Tamiš, ali se svi nadaju da ga neće naći i da će se živ i zdrav vratiti kući.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Beživotno telo nestalog dečaka izvučeno iz Tamiša

Izvor: RTS, 03.Feb.2021

Ronioci su oko 16.45 u Pančevu izvukli beživotno telo iz Tamiša. Tužilaštvo je večeras potvrdilo da je pronađeno telo 15-godišnjeg Dragana Drljića, čiji je nestanak prijavljen juče. . Za Draganom Drljićem, petnaestogodišnjakom iz Pančeva, tragalo se od juče...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.