Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 16:14

Uhapšena braća osumnjičena za ubistvo u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su braću N. M. (1986) i M. M. (1981) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo.
Oni se sumnjiče da su 8. oktobra ove godine u krugu fabrike u Nišu čekićem i sekirom više puta u glavu udarili četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAĆA OSUMNJIČENA ZA ZLOČIN Uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su SEKIROM I ČEKIĆEM ubili Draška u fabrici u Nišu

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

Pripadnici MUP u Nišu uhapsili su braću N.M i M.M. iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo.

Nastavak na Blic...

Zbog ubistva biznismena uhapšena braća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Niška policija uhapsila je braću N. M. (34) i M. M. (39) iz Niša, zbog sumnje da su 8. oktobra u krugu fabrike čekićem i sekirom više puta u glavu udarili 46-godišnjeg Draška R. koji je od povreda preminuo na licu mesta...N.M. i M.M. se terete za krivično delo ubistvo i u roku od 48 sati biće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšena braća zbog ubistva muškarca sekirom u krugu fabrike MIN

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Okt.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su braću N. M. (1986) i M. M. (1981) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo...Oni se sumnjiče da su 8. oktobra ove godine u krugu fabrike u Nišu čekićem i sekirom više puta u glavu udarili četrdesetšestogodišnjeg...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.