Lokalizovan požar, kontrole i tokom noći

Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2011, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar, kontrole i tokom noći

BEOGRAD - Vatrogasno-spasilačke jedinice su lokalizovale požar na oko 20 hektara šume u selima novopazarske opštine - Građanoviće, Jablanica i Jela, izjavio je Tanjugu dežurni u lokalnoj vatrogasnoj službi Safet Ibraimović.

On je sinoć rekao da je gašenju požara doprinela i kiša koja je počela da pada tokom večeri navodeći da su ekipe još na terenu i da kontorlišu situaciju.

Ibraimović je naveo da je lokalnim vatrogascima stigla i pomoć iz susednih opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao i da će kontrola terena biti sprovedena tokom noći.

"Imamo i dovoljno vatrogasnih vozila a komandir je upravo sada na terenu", rekao je on dodavši da vatrom nisu bile ugrožene seoske kuće kao ni ljudi na području zahvaćenom plamenom.

Požar je zahvatio šumske predele, pretežno niskog četinarskog rastinja uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.