Izvor: RTS, 14.Jul.2020, 13:34

Kontrola rada gradske uprave Sombora zbog luna-parka

Zaštitnik građana pokrenuo je po sopstvenoj inicijativi, a na osnovu saznanja iz medija da je osmoro dece povređeno usled pada prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora, postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Gradske uprave grada Sombora.
Od somborske uprave Zaštitnik građana je zatražio obaveštenje o svim relevantnim činjenicama i okolnostima ovog slučaja, a naročito da li je vlasnik luna-parka posedovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dozvolu za postavljanje ringišpila, da li je posedovao atest za ringišpil i ako jeste, ko je izdao taj atest za ispravnost i bezbedan rad ringišpila.

Upravi Grada Sombora ostavljen je rok od 21 dan da dostavi traženo izjašnjenje sa raspoloživom dokumentacijom o postupanju nadležnih gradskih organa u ovom slučaju, navodi se u saopštenju.
U selu Kolut, kod Sombora, u nedelju se dogodila nesreća u lokalnom luna-parku. Pukao je stub ringišpila, pri čemu je povređeno osmoro dece.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postupak kontrole somborske uprave zbog luna parka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Zaštitnik građana saopštio je danas da je po sopstvenoj inicijativi na osnovu saznanja iz medija da je osmoro dece povređeno usled pada prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada uprave grada Sombora...Od somborske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.