Postupak kontrole somborske uprave zbog luna parka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 13:43

Postupak kontrole somborske uprave zbog luna parka

Zaštitnik građana saopštio je danas da je po sopstvenoj inicijativi na osnovu saznanja iz medija da je osmoro dece povređeno usled pada prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada uprave grada Sombora.

Od somborske uprave zaštitnik je zatražio obaveštenje o svim relevantnim činjenicama i okolnostima slučaja, a naročito da li je vlasnik luna parka posedovao dozvolu za postavljanje ringišpila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da li je posedovao atest za ringišpil i ako jeste, ko je izdao atest za ispravnost i bezbedan rad.

Upravi grada Sombora ostavljen je rok od 21 dan da dostavi traženo izjašnjenje sa raspoloživom dokumentacijom o postupanju nadležnih gradskih organa u ovom slučaju, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaštitnik prikuplja podatke o povređivanju dece u Kolutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020

Zaštitnik građana saopštio je danas da je samoincijativno pokrenuo postupak kontole rada somborske gradske uprave, nakon što je iz medija saznao da je osmoro dece povređeno prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora...Zaštitnik građana je tražio od somborske uprave...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.