Zaštitnik prikuplja podatke o povređivanju dece u Kolutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 14:27

Zaštitnik prikuplja podatke o povređivanju dece u Kolutu

Zaštitnik građana saopštio je danas da je samoincijativno pokrenuo postupak kontole rada somborske gradske uprave, nakon što je iz medija saznao da je osmoro dece povređeno prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora.

Zaštitnik građana je tražio od somborske uprave obaveštenje o činjenicama i okolnostima nesreće, a naročito da li je vlasnik luna parka imao dozvolu za postavljanje ringišpila, atest za ringišpil i ako jeste, ko ga je izdao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Upravi Grada Sombora dat je rok od 21 dan da Zaštitniku dostavi podatke i dokumentaciju o postupanju nadležnih gradskih organa u tom slučaju, navodi se u saopštenju Zaštitnika građana.

Mediji su navodili da je u nesreći koja se dogodila u Kolutu u večernjim satima u nedelju, lakše povređeno osmoro dece, sedmoro je nakon pregleda u bolnici odmah pušteno na kućno lečenje, a jedno je zadržano na posmatranju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaštitnik prikuplja podatke o povređivanju dece na ringišpilu u Kolutu

Izvor: Blic, 14.Jul.2020

Zaštitnik građana pokrenuo je postupak kontole rada somborske gradske uprave, nakon što je iz medija saznao da je osmoro dece povređeno prilikom pucanja glavnog stuba ringišpila u naselju Kolut kod Sombora.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.