Još jedan tmuran dan je pred nama: Danas obilnije padavine

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2018, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan tmuran dan je pred nama: Danas obilnije padavine

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Češći pljuskovi se očekuju u drugom delu dana, lokalno uz obilnije padavine, uglavnom u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 14 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 28 stepeni.

I u Beogradu danas pretežno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa grmljavinom, lokalno uz obilnije padavine.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 25 stepeni.

Inače, izdato je upozorenje na lokalne vremenske nepogode za područje Srbije. Očekuju se jaki pljuskovi i grmljavinske nepogode sa kratkotrajnom pojavom grada, uglavnom u Pomoravlju, severnim i istočnim krajevima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.