Jasna Janković: Drugo polugodište trebalo je početi onlajn, van sistema je bilo i 11.000 prosvetara

Izvor: Danas, 18.Jan.2021, 10:38

Jasna Janković: Drugo polugodište trebalo je početi onlajn, van sistema je bilo i 11.000 prosvetara

Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković izjavila je danas da je drugo polugodište trebalo početi sa onlajn nastavom, ili je trebalo produžiti raspust za nedelju dana, dok se ne prikupe podaci o tome koliko je učenika i zaposlenih u ovom trenutku zaraženo ili u izolaciji zbog korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasna Janković: Drugo polugodište trebalo je početi onlajn, van sistema je bilo i 11. ...

Izvor: Beta, 18.Jan.2021

Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Jasna Janković izjavila je danas da je drugo polugodište trebalo početi sa onlajn nastavom, ili je trebalo produžiti raspust za nedelju dana, dok se ne prikupe podaci o tome koliko je učenika i zaposlenih u ovom trenutku zaraženo ili u izolaciji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.