Izvor: Danas, 01.Avg.2023, 17:46

Indijske čistačice osvojile više od milion dolara na lutriji, a jedva su sakupile novac za tiket

  U junu ove godine, jedanaest žena zaposlenih u gradskoj čistoći iz južne indijske države Kerala skupile su novac da bi kupile tiket za lutriju. Prošle nedelje, sačekalo ih je prijatno iznenađenje kada su izvučeni brojevi. Ove čistačice su osvojile džekpot od 100 miliona rupija, što izađe oko 1,2 miliona dolara, prenosi Bi-Bi-Si.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Indija i nagradne igre: Čistačice dobile milion dolara na lutriji, a onda se vratile na posao

Izvor: Danas, 02.Avg.2023, 07:20

Arun ChandraboseDobitnici lutrije slave uz ladu, indijski slatkiš koji se tradicionalno služi kada se slavi nešto dobro i lepo Jedanaest sanitarnih radnica iz južne indijske države Kerala u junu je sakupilo novac da bi kupile tiket za loto. Bile su su presrećne kad su saznale da su osvojile glavni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.