Izvor: Danas, 02.Avg.2023, 07:20

Indija i nagradne igre: Čistačice dobile milion dolara na lutriji, a onda se vratile na posao

Arun ChandraboseDobitnici lutrije slave uz ladu, indijski slatkiš koji se tradicionalno služi kada se slavi nešto dobro i lepo Jedanaest sanitarnih radnica iz južne indijske države Kerala u junu je sakupilo novac da bi kupile tiket za loto. Bile su su presrećne kad su saznale da su osvojile glavni dobitak od 100 miliona rupija (1,2 […]

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Indija i nagradne igre: Čistačice dobile milion dolara na lutriji, a onda se vratile na posao

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Jedanaest žena iz indijske države Kerala osvojile su na lutriji 100 miliona rupija (1,2 miliona dolara) nakon što su zajednički sakupile novac za kupovinu tiketa. Uprkos iznenadnom bogatstvu koje menja život, narednog dana došle su na posao - kao i obično.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.