ISTRAGA PROTIV LIDERA STRANKE SLOBODE I PRAVDE ZBOG TAJNIH RAČUNA: Đilasu preti 10 godina zatvora i oduzimanje imovine?!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2021, 18:19

ISTRAGA PROTIV LIDERA STRANKE SLOBODE I PRAVDE ZBOG TAJNIH RAČUNA: Đilasu preti 10 godina zatvora i oduzimanje imovine?!

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, protiv koga su nadležni organi pokrenuli istragu za utvrđivanje porekla novca koji drži na nekoliko računa širom sveta, mogao bi da dobije i deset godina zatvora ukoliko se dokaže da ga je stekao zloupotrebom položaja, te utajio porez, objašnjavaju stručnjaci!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKRENUTA ISTRAGA ZA UTVRĐIVANJE POREKLA NOVCA: Đilas bi mogao 10 godina u zatvor ako se dokaže krivica

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2021

Skupština je donela zakonska rešenja po kojima svi koji su imali nezakonite radnje u vezi sa korupcijom, iznošenjem novca i porezom mogu da budu sankcionisani.  ..Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, protiv koga su nadležni organi pokrenuli istragu za utvrđivanje porekla novca koji drži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.