INCIDENT U NIŠU Lopov ušetao u odeljenje i učiteljici iz torbe ukrao mobilni i novčanik

Izvor: Blic, 22.Okt.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U NIŠU Lopov ušetao u odeljenje i učiteljici iz torbe ukrao mobilni i novčanik

Nepoznati mladić ušao je u učionicu đaka prvaka u OŠ „Sveti Sava“ u Nišu i iz torbe učiteljice ukrao mobilni telefon i novčanik.

Incident koji se desio u sredu u 14.15 sati, na malom odmoru, uznemirio je roditelje i đake, ali u školi kažu da nema mesta panici i da bezbednost dece nije bila ugrožena.

- Učiteljice su uvek ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učionica na odmorima, ali se desilo da je juče bio sastanak u susednij učionici.

Po rečima dece, mladić koji je ušao u učionicu nije imao više od 15 godina, tako da nije isključeno i da je đak naše škole. Pitao je decu ko im je učiteljica i koji su razred, a onda prišao do njene torbe i uzeo nešto iz nje. Ispostavilo se da je uzeo mobilni i novčanik - kaže direktorka Radmila Ivković.

Ona demantuje navode roditelja da je u učionicu ušla odrasla osoba i da je od dece tražila pare.

Ivkovićeva navodi da škola ima četiri ulaza i da je teško kontrolisati ko u nju ulazi.

- Obavestili smo školskog policajca i pokrenuli sve propisane procedure. Pričala sam sa decom odmah posle incidenta i mogu da kažem da bezbednost dece nije bila ugrožena ni na trenutak, niti im je mladić koji je ušao u učionicu obratio osim što je pitao ko je učiteljica i koji su razred - kaže Ivkovićeva.

Osnovna škola “Sveti Sava” je jedna od najvećih niških škola koju pohađa oko 1.000 učenika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dok je bila odsutna, mladić opljačkao učiteljicinu torbu pred đacima prvacima

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Okt.2015

U sredu oko 14.15 sati, na malom odmoru, za sada nepoznati mladić, ušao je u učionicu đaka prvaka u OŠ „Sveti Sava“ u Nišu i iz torbe učiteljice odneo mobilni telefon i novčanik...Direktorka Radmila Ivković, kaže da deca nisu bila ugrožena i da u učionicu nije ušla odrasla osoba, kako...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.