HRVATI U PANICI ZBOG USTAŠKOG POZDRAVA: Desničari pozivaju da se ne poštuje sudska odluka o zabrani pokliča za dom spremni

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI U PANICI ZBOG USTAŠKOG POZDRAVA: Desničari pozivaju da se ne poštuje sudska odluka o zabrani pokliča "za dom spremni"

Informacija da je Visoki prekršajni sud u Zagrebu novčano kaznio makarskog pevača Maria Rosa, koji je na koncertu održanom 2015., otpevao pesmu autora i izvođača Marka Perkovića Tompsona, "Bojna Čavoglave", koja počinje ustaškim uzvikom "za dom spremni", izazvala je brojne reakcije i postala je temom dana u hrvatskoj javnosti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mediji: Panika u HR zbog presude pokliču "Za dom spremni"

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Zagreb -- Informacija da je Visoki prekršajni sud u Zagrebu novčano kaznio makarskog pevača Marija Rosa izazvala je reakcije i postala je tema dana u hrvatskoj javnosti...Roso je na koncertu održanom 2015. otpevao pesmu autora i izvođača Marka Perkovića Tompsona, "Bojna Čavoglave", koja počinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.