Grom ubio oca sedmoro dece

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom ubio oca sedmoro dece

21. 05. 2011. Vestionline | Press
Borivoj Nikolić (51), čobanin iz Novog Miloševa kod Kikinde, poginuo je kada ga je udario grom na livadi dok je čuvao ovce. Nikolić, koji je izdržavao majku, ženu i sedmoro dece, preminuo je na licu mesta.

Borivoj Nikolić

Tragedija se dogodila u četvrtak po podne u mestu Novo Miloševo, koje je udaljeno 15 kilometara od Kikinde. Borivoj je čuvao ovce na seoskom pašnjaku na izlazu iz naselja.
Nije imao gde da >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << se skloni
- Vreme se odjednom pogoršalo. Počeo je da duva jak vetar, grmelo je i sevalo. Nikolić verovatno nije imao vremena da se sa stadom vrati u selo. Bio je na nasred livade, nije imao gde da se skloni. Grom ga je bukvalno pokosio. Nesrećni Borivoj preminuo je na licu mesta. Ovo je zaista neverovatno! Toliko puta je bio na pašnjaku u vreme oluje. Znao je da tada preti opasnost, ali ovog puta nije stigao da se skloni - pričaju meštani.
opširnije možete pročitati na ovom linku

hronikapoginuopreminuoudar gromatragedija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.