Izvor: RTS, 24.Jul.2021, 09:14

Građani ne odustaju od protesta, blokirana ulica na Karaburmi

Žitelji Karaburme protestuju u Ulici Marijane Gregoran, tražeći da odgovorni za smrt devetogodišnjeg dečaka bude propisno kažnjen.
Na mestu na kom se nesreća dogodila, u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi, blokiran je saobraćaj. Građani nastavljaju proteste, započete nakon vesti o smrti devetogodišnjeg dečaka. 

Građani Karaburme poručuju da će nastaviti blokadu ulice i traže da odgovorni za smrt dečaka bude pripisno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kažnjen.
Takođe, traže i krivičnu odgovornost sudije za prethodni postupak koji je doneo odluku da se G. L. brani sa slobode. Na ulici će, kažu, ostati do hapšenja sudije. 
Muškarac G. L., osumnjičen da je u nedelju uveče pregazio dvojicu dečaka, starih devet i četiri godine, i njihovog oca, pa potom pobegao, juče je uhapšen.
Ministarka pravde Maja Popović pozdravila je odluku Prvog osnovnog suda, dodajući da će inicirati preispitivanje postojanja odgovornosti kod postupajućeg sudije za prethodni postupak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRŠKA! Žitelji Karaburme treći dan nastavili protest za malog Stefana: "NEĆEMO SE SKLONITI DOK ODGOVORNI NE BUDE KAŽNJEN" Traže i odgovornost sudije!

Izvor: Blic, 24.Jul.2021

Žitelji Karaburme nastavili su i danas protest u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi započet nakon vesti o smrti devetogodišnjeg Stefana B. kog je na pešačkom prelazu pregazio tridesetosmogodišnji Lazar Galić i traže da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen. Beograđani su posebno...

Nastavak na Blic...

Gradjani i dalje blokiraju ulicu nakon smrti dečaka na Karaburmi

Izvor: Beta, 24.Jul.2021

Žitelji beogradskog naselja Karaburma koji traže da odgovornost za smrt devetogodišnjeg dečaka, preminulog nakon što je njega i njegovog mladjeg brata udario automobil za čijim volanom je bio G.L, i danas protestuju u Ulici Marijane Gregoran.RTS javlja da se na mestu na kom se nesreća dogodila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.