NASTAVLJA SE PROTEST: Građani i danas na ulicama Karaburme

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 10:24

NASTAVLJA SE PROTEST: Građani i danas na ulicama Karaburme

Građani Karaburme poručuju da će nastaviti blokadu ulice i traže da odgovorni za smrt dečaka bude pripisno kažnjen, prenosi RTS.

Žitelji Karaburme nastavili su danas protest u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi započet nakon vesti o smrti devetogodišnjeg dečaka u saobraćajnoj nesreći tražeći da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen.

Takođe, traže i krivičnu odgovornost sudije za prethodni postupak koji je doneo odluku da se G. L. brani sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slobode.

Na ulici će, kažu, ostati, do hapšenja sudije.

Muškarac G. L., osumnjičen da je u nedelju uveče pregazio dvojicu dečaka, starih devet i četiri godine, i njihovog oca, pa potom pobegao, juče je uhapšen.

Ministarka pravde Maja Popović koja je pozdravila odluku Prvog osnovnog suda, dodajući da će inicirati preispitivanje postojanja odgovornosti kod postupajućeg sudije za prethodni postupak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.