Izvor: Danas, 02.Dec.2020, 18:12

Gosti restorana na tanjirima ostave 15.000 tona hrane

Gosti restorana na tanjirima ostave 15.000 tona hrane

Sistematičnim planiranjem nabavke namirnica i veličine porcija, kao i pravilnim upravljanjem otpadom od hrane, ugostiteljski objekti u Srbiji mogu da uštede finansijski i, istovremeno, doprinesu smanjenju zagađenja životne sredine, istaknuto je na online radionici „Kako tretirati otpad od hrane“, koju je za predstavnike hotela, restorana i kafića organizovao NALED, u saradnji sa kompanijom EsoTron.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora

 I drugi pišu o ovome:
 Povezane vesti

Gosti restorana na tanjirima ostave 15.000 tona hrane

Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2020

BEOGRAD..Sistematičnim planiranjem nabavke namirnica i veličine porcija, kao i pravilnim upravljanjem otpadom od hrane, ugostiteljski objekti u Srbiji mogu da uštede finansijski i, istovremeno, doprinesu smanjenju zagađenja životne sredine, istaknuto je na online radionici „Kako tretirati otpad...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.