FILIP MORIS POMOGAO POKRETANJE  NOVIH 107 MALIH PREDUZEĆA ŠIROM SRBIJE

Izvor: Beta OMS, 08.Dec.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILIP MORIS POMOGAO POKRETANJE NOVIH 107 MALIH PREDUZEĆA ŠIROM SRBIJE

Beograd, 08. decembar 2014. godine – Kompanija Filip Moris u saradnji sa nevladinom organizacijom ENEKA je na današnjoj svečanoj ceremoniji održanoj u Privrednoj komori Srbije, dodelila 107 grantova za pokretanje malih i porodičnih biznisa u okviru petog ciklusa donatorskog programa „Pokreni se za posao“. U sklopu svečanosti održana je i tribina o značaju osnaživanja preduzetništva kao jednog od preduslova privrednog oporavka domaće ekonomije.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

"Pokreni se za posao"

Izvor: RTS, 08.Dec.2014

U okviru petog ciklusa akcije "Pokreni se za posao", kompanija "Filip Moris" uz podršku Ministarstva privrede, dodelila je bespovratna sredstva preduzetnicima. Danas je pomoć od oko 250.000 evra dobilo 107 preduzetnika, a do sada je omogućen rad 385 malih i srednjih preduzeća i zaposleno 1.300 ljudi...Slavica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.