Izvor: TangoSix.rs, 10.Nov.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija i Er Baltik potpisali kod-šer sporazum

Kompanije Er Srbija (Air Serbia) i Er Baltik (airBaltic), letonski nacionalni avio-prevoznik, potpisale su kod-šer sporazum. Ovaj dogovor će putnicima pružiti jednostavnije rešenje za putovanja između Beograda i baltičkih prestonica, Rige i Talina, rečeno je u kompaniji Er Srbija.
Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodati svoj “JU” kod na 47 letova nedeljno koje Er Baltik obavlja između Rige i Amsterdama, Berlina, Kopenhagena, Stokholma, Beča i Varšave, kao i između >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Talina i Beča.
S druge strane, „BT“ kod Er Baltika će se pojaviti na 56 letova nedeljno koje Er Srbija obavlja između Beograda i sedam gradova u Evropi: Amsterdama, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Stokholma, Beča i Varšave.
– Ovaj kod-šer sporazum u još većoj meri produbljuje našu mrežu linija u Severnoj Evropi pružajući putnicima u vazdušnom saobraćaju brojne nove mogućnosti za putovanja ka baltičkim državama i iz ovih zemalja.
Naša kod-šer partnerstva predstavljaju kamen temeljac našeg poslovnog modela i sa nestrpljenjem očekujemo da uskoro poželimo dobrodošlicu gostima Er Baltika na našim letovima – izjavio je generalni direktor Er Srbije, Dane Kondić.
Ove konekcije će zajedno omogućiti putnicima da lete između glavnih gradova Estonije, Letonije i Srbije sa samo jednim presedanjem i istom kartom za celokupno putovanje.
– Naša domaća tržišta su Letonija, Estonija i Litvanija. Er Baltika brojnim svakodnevnim letovima povezuje baltičke prestonice sa značajnim centrima.
Na ovim čvorištima se sastajemo sa našim partnerskim avio-kompanijama koje prevoze naše putnike do i iz gotovo svih aerodroma na svetu.
Drago nam je što ćemo biti u prilici da se udružimo sa Er Srbijom i da zajedno unapredimo veze između Beograda i prestonica baltičkih država – objasnio je generalni direktor Er Baltika, Martin Gaus, navodi se u saopštenju Er Srbije.
The post Er Srbija i Er Baltik potpisali kod-šer sporazum appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.