Društvo sudija: Lažirani rezultati rada sudija

Izvor: Glas javnosti, 21.Apr.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvo sudija: Lažirani rezultati rada sudija

BEOGRAD - U postupku reizbora sudija korišćeni su i prikazani lažirani rezultati rada za nereizabrane sudije, saopšteno je danas iz Društva sudija Srbije.  - U to se uverilo više desetina nereizabranih sudija koje su dobile priliku da imaju uvid u svoja dosijea u Visokom savetu sudstva, precizira se u saopštenju. U više od 630 žalbi neizabrane sudije su krajem februara obavestile Ustavni sud da su njihovi radni rezultati u periodu od 2006. do 2008. godine nezakonito predstavljeni lošijim od zvaničnih i umanjeni za čak 40 do 100 odsto, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Društvo sudija: Lažirani rezultati

Izvor: B92, 21.Apr.2010

Beograd -- Društvo sudija Srbije je saopštilo da su u postupku reizbora sudija korišćeni i prikazani lažirani rezultati rada za nereizabrane sudije... Društvo sudija tvrdi da se u to uverilo više desetina nereizabranih sudija koje su dobile priliku da imaju uvid u svoje dosijee u Visokom savetu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.