Do kraja godine biće sređeno više od 600 sajališta

Izvor: Danas, 14.Jul.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine biće sređeno više od 600 sajališta

ľ Do kraja godine biće zamenjeno ili uređeno preko 600 stajališta javnog prevoza. Već su urađene nove informacione table i stubovi koji će menjati stare stubove. Stajališta će biti ofarbana u boju zone, pa će građani znati kada su u kojoj zoni. U naredne dve godine zamenićemo sva stajališta javnog prevoza u Beogradu ľ rekao je juče Goran Vesić, gradski menadžer.

On je gostujući istakao da su do sada u gradskom prevozu postojale brojne nelogičnosti, počev od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da su putnici za istu relaciju plaćali različite cene do toga da su vozila na pojedinim linijama bila prazna, a na drugim prepuna jer su linije pravljene pre mnogo godina i niko nije uzimao u obzir da se grad u međuvremenu širio.

Prema njegovim rečima, novi model unapređenja gradskog prevoza koji podrazumeva novu mrežu linija i novi tarifni sistem je samo deo mera koje Grad preduzima kako bi GSP stao na noge jer je ovo preduzeće najveći gubitaš Beograda, rekao je Vesić.

Završeni radovi na Slaviji

Stajališta Gradskog saobraćajnog prevoza na Slaviji i kod Karađorđevog parka, koje su zbog radova na tramvajskim šinama bile izmeštene, ponovo su vraćene na stara mesta. Stanice u oba smera i od Trga Slavija ka Autokomandi i od Autokomande ka Trgu Slavija bile su izmeštene zbog radova na tramvajskim šinama.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.