Izvor: TangoSix.rs, 20.Apr.2024, 10:22

Direktorat civilnog vazduhoplovstva domaćin ICAO kursa za nacionalne instruktore u oblasti obezbeđivanja u vazduhoplovstvu

Kako je juče saopštio Direktorat civilnog vazduhoplovstva, u prostorijama srpskog vazduhoplovnog regulatora od 15. do 19. aprila organizovan je ICAO kurs za nacionalne instruktore u oblasti obezbeđivanja u vazduhoplovstvu.
– Obuka je organizovana u cilju osposobljavanja eksperata za sprovođenje relevantnih obuka u oblasti obezbeđivanja u vazduhoplovstvu.
Učesnici, uključujući vazduhoplovne inspektore iz Odeljenja za obezbeđivanje u vazduhoplovstvu Direktorata, kao i ovlašćeni ispitivači, stekli su neophodna znanja za organizovanje, sprovođenje i evaluaciju specijalizovanih obuka. – saopšteno je iz DCV-a.
 
The post Direktorat civilnog vazduhoplovstva domaćin ICAO kursa za nacionalne instruktore...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.