Izvor: Danas, 10.Okt.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Prvog osnovnog suda na novoj adresi

Beograd - Sva suđenja u parničnom, vanparničnom i porodičnom odeljenju, kao i odeljenju radnih sporova Prvog osnovnog suda od 13. oktobra će se održavati u novoj zgradi suda u Bulevaru Nikole Tesle 42a, na Novom Beogradu, saopštio je juče Prvi osnovni sud.

Kako se navodi, raspored sudnica u novoj zgradi suda za sudije koje postupaju u ovim odeljenjima istaknut je u zgradama u kojima su do sada bila smeštena ova odeljenja u Ustaničkoj ulici broj 14 i Bulevaru Mihajla Pupina >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << broj 16, a objavljen je i na internet stranici Prvog osnovnog suda u Beogradu

U novu zgradu suda su preseljene i prateće službe i to: pisarnica, služba prijema i ekspedicije, služba međunarodne pravne pomoći, računovodstvo, služba javnih nabavki, kadrovska služba, zajedničke službe, sudski pregraci za prijem pošte i oglasne table suda.

Krivično odeljenje Prvog osnovnog suda u Beogradu će nastaviti sa radom u zgradi u Savskoj ulici broj 17a, a izvršno odeljenje u Bulevaru Mihajla Pupina 16, na Novom Beogradu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.