Izvor: Blic, 18.Jan.2017, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas hladno i oblačno sa snegom, ali uskoro stiže RAZVEDRAVANJE

Danas će biti pretezno oblacno, hladno i vetrovito, mestimicno sa snegom. Vise padavina se ocekuje uvece i tokom noci na jugozapadu. Vetar umeren i jak, na istoku i na planinama povremeno i olujni, istocni i severoistocni uz lokalno stvaranje sneznih nanosa. Jutarnja temperatura od -6 do -2, a najvisa dnevna od -3 do 0 stepeni.

U Beogradu će biti pretezno oblacno i hladno, povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren i jak, istocni. Jutarnja temperatura oko -4, a najvisa dnevna oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << -1 stepen.

U Srbiji će do četvrtka, 19. januara biti povremeno sneg, na severu manje povećanje visine snežnog pokrivača, a u ostalim krajevima oko 10 cm, u brdovito-planinskim predelima i oko 30 cm, a zbog jakog istočnog i jugoistocnog vetra ocekuje se lokalno stvaranje sneznih nanosa, upozorio je Republički hidrometeološki zavod.

Do cetvrtka 19. januara jutarnja temperatura biće u intervalu od -8 do -4 od petka do nedelje i do -15, a najvisa u vecini mesta od -5 do 0 stepeni, što će značiti ledene dane.

U petak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Za dane vikenda jutro hladno sa umerenim i jakim mrazem i maglom mestimicno, tokom dana malo i umereno oblacno, suvo i hladno. Zatim novo naoblačenje mestimicno sa snegom, najpre na jugozapadu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veje li veje...

Izvor: Mondo, 18.Jan.2017

Sneg pada u većini mesta u Srbiji. U Beogradu od jutros pada pojačanim intezitetom. Meteorolozi narednih dana prognoziraju povećanje snežnog pokrivača od 10 do 30 centimetara...Foto: Mondo/ Goran Sivački..Danas će biti pretezno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom. Više padavina...

Nastavak na Mondo...

Sneg, temperatura do nula stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2017, 01:55

U Srbiji će danas povremeno padati sneg uz manje povećanje visine snežnog pokrivača...Na jugu i istoku biće od 5 do 10 centimetara, u brdovito-planinskim predelima i vise, a zbog jakog istočnog i severoistočnog vetra očekuje se lokalno stvaranje snežnih nanosa, upozorio je Republički hidrometeorloški...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.