Izvor: TangoSix.rs, 11.Avg.2020, 13:01

DCV inicirao rešenje problema niskoletećih letelica u rezervatu Uvac

Direktorat civilong vazduhoplovstva danas je inicirao početak rešenja problema sa potencijalno opasnim letovima nižeg visinskog profila u rezervatu prirode Uvac.
– U skladu sa novonastalom situacijom u vezi ugrožavanja zaštićenih životinjskih vrsta, Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije dao je predlog da se 14.08.2020. godine održi sastanak sa nadležnim organima, na kojem će se razmotriti aspekti uspostavljanja uslovno zabranjene zone iznad rejona Specijalnog rezervata >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << prirode “Uvac”.
Na sastanak su pozvani predstavnici Ministarstva odbrane Republike Srbije, Ministrarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i Zavoda za zaštitu prirode Srbije. – stoji u saopštenju DCV-a.
Uprkos netačnom izveštavanju pojedinih domaćih medija i dalje nije poznato ko je zaista bio operater spornih letova. Za sada su javne demantije da su oni u pitanju uputili najveći domaći helikopterski operater Balkan Helicopters i fotograf Predrag Vučković.
The post DCV inicirao rešenje problema niskoletećih letelica u rezervatu Uvac appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.