DCV Srbije i ACV Crne Gore potpisali Memorandum o strateškoj saradnji

Izvor: TangoSix.rs, 30.Nov.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DCV Srbije i ACV Crne Gore potpisali Memorandum o strateškoj saradnji

Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, Dragan Đurović, i direktorka Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije, Mirjana Čizmarov, potpisali su u petak u Podgorici Memorandum o razumevanju u oblasti pružanja usluga u vazdušnoj plovidbi, saopštila je crnogorska agencija.
Kako se navodi u saopštenju memorandumom su precizirani zajednički ciljevi i oblasti bilateralne saradnje između civilnih vazduhoplovnih vlasti Crne Gore i Srbije u vršenju nadzora >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << nad pružanjem usluga u vazdušnoj plovidbi i nadzora nad upravljanjem vazdušnim saobraćajem.
Sastanak dva regulatorna tela u Podgorici / Foto: ACVPored ovoga dogovorene su saradnja i koordinisani nastup u ostvarivanju zajedničkih ciljeva u drugim oblastima civilnog vazduhoplovstva dve institucije:
– Potpisivanjem ovog Memoranduma o razumijevanju nastavljene su intezivne aktivnosti crnogorske Agencije za civilno vazduhoplovstvo na uspostavljanju saradnje i partnerskih odnosa između vazduhoplovnih vlasti zemalja u regionu. – saopštila je ACV.
The post DCV Srbije i ACV Crne Gore potpisali Memorandum o strateškoj saradnji appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.