Čačak: Mladić se igrao pištoljem, upucao majku!

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Mladić se "igrao" pištoljem, upucao majku!

U subotu, u kasnim večernjim satima, mladić (25) je upucao je svoju majku hicem iz pištolja. Incident se dogodio u centru Čačka.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar čačanske bolnice, gde je hospitalizovana, dok je njen sin uhapšen, pišu "Večernje novosti."

Detalji ovog događaja nisu poznati, ali prema još nepotvrđenim informacijama, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << incident nije ishod porodičnog nasilja, već se radi o nesmotrenoj "igri" oružjem.

"Žena je danas dobrog opošteg stanja, i ona nije životno ugrožena. Zadobila je prostrelnu ranu u glavi i metak je završio u desnoj polovini grudnog koša. I dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara, koji će odlučiti o njenom daljem lečenju", kazala je za list dr Biljana Kočović, PR čačanske opšte bolnice.

List piše da je mladić sin čačanskog policijskog inspektora i da se najverovatnije "igrao" pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u glavu, odnosno u predelu očiju.

 On će se naći pred tužiocem, koji će, nakon uzimanja izjave od osumnjičenog, okvalifikovati ovaj slučaj i proceniti da li će vinovniku pucnjave biti određen pritvor.

Inače, ovaj mladić je od ranije poznat policiji. On je, pišu "Novosti" sredinom oktobra prošle godine u samom centru grada, nožem izbo Čačanina M.Š. (24), i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽAS U ČAČKU: Igrajući se pištoljem upucao majku u glavu?

Izvor: Večernje novosti, 04.Nov.2018

Nesmotrena igra oružjem Vuka Š. (25) umalo da košta glave Čačanku U subotu, u kasnim večernjim satima, Vuk Š. (25) upucao je svoju majku Gordanu G. (53) hicem iz pištolja, i to u strogom centru grada. Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.