UŽAS U ČAČKU: Igrajući se pištoljem upucao majku u glavu?

Izvor: Večernje novosti, 04.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U ČAČKU: Igrajući se pištoljem upucao majku u glavu?

Nesmotrena igra oružjem Vuka Š. (25) umalo da košta glave Čačanku U subotu, u kasnim večernjim satima, Vuk Š. (25) upucao je svoju majku Gordanu G. (53) hicem iz pištolja, i to u strogom centru grada. Nesrećna žena, kojoj je metak prošao kroz glavu i završio u grudima, odmah je prevezena u Urgentni centar čačanske bolnice, gde je hospitalizovana, dok je njen sin uhapšen. Detalji ovog događaja nisu poznati, ali prema još nepotvrđenim informacijama, ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << incident nije ishod porodičnog nasilja, već se radi o nesmotrenoj "igri" oružjem. -Žena je danas dobrog opošteg stanja, i ona nije životno ugrožena. Zadobila je prostrelnu ranu u glavi i metak je završio u desnoj polovini grudnog koša. I dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege i pod stalnim je nadzorom lekara, koji će odlučiti o njenom daljem lečenju - kazala nam je dr Biljana Kočović, PR čačanske opšte bolnice.Pročitajte još - HOROR KOD ZAJEČARA: Ubio sam majku a sada ću i sebe Kako nezvanično saznajemo, Vuk, koji je, inače, sin čačanskog policijskog inspektora, se najverovatnije "igrao" pištoljem koji je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio njegovu majku u glavu, odnosno u predelu očiju. Gordana ne živi sa sinom i došla je u Čačak iz inostranstva. Samo pukom srećom, povrede, koje je zadobila Gordana, nisu bile fatalne. Vuk Š. će se naći pred tužiocem, koji će, nakon uzimanja izjave od osumnjičenog, okvalifikovati ovaj slučaj i proceniti da li će vinovniku pucnjave biti određen pritvor. Inače, ovaj mladić je od ranije poznat policiji. On je, da podsetimo, sredinom oktobra prošle godine u samom centru grada, nožem izbo Čačanina Marka Šelovića (24), i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom. Nakon ranjavanja napadač je pobegao, ali se nedugo potom predao policiji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS U ČAČKU: Majku iz nehata upucao u glavu!

Izvor: Večernje novosti, 04.Nov.2018

Vuk. Š (25) u subotu uveče se tragično "igrao" oružjem u samom centru Čačka. Metak iz pištolja ušao kroz oko, a završio u grudima Gordane G. U subotu, u kasnim večernjim satima, Čačanin Vuk Š.(25) upucao je svoju majku Gordanu G. (53) hicem iz pištolja. Nesrećna žena,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.