Izvor: RTS, 07.Mar.2022, 19:34

Brnabić o dimnim bombama: Još jedna tačka iz vizije opozicije

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je, reagujući na bacanje dimnih bombi tokom sednice Komisije za planove u vezi sa Nacrtom Generalnog urbanističkog plana Novog Sada, da je danas predstavljena još jedna tačka iz, kako je navela, plana, programa i vizije za budućnost Srbije koji nudi opozicija oko Dragana Đilasa.
"Pored (1) revanšizma i (2) rušenja, danas predstavljena još jedna tačka iz plana, programa i vizije za budućnost Srbije koji nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << opozicija oko Đilasa: (3) dimne bombe. Dimne bombe umesto konstruktivne, demokratske rasprave, sučeljavanja mišljenja ili davanja drugačijih predloga rešenja", navela je Brnabićeva na Tviteru.
Brnabić je podelila i objavu u kojoj se navodi da je dimne bombe bacao, kako se tvrdi, "Brajan Brković-Đilasov aktivista, poznat po uništavanju srpskih zastava".
Sednica Komisije za planove u vezi sa Nacrtom Generalnog urbanističkog plana (GUP) Novog Sada prekinuta je ranije danas nakon što su ekološki aktivisti bacili dve dimne bombe u prostoriju u kojoj se sednica odvijala.
Nakon toga aktivisti su razvili transparent na kojem je pisalo "GUP je glup", a istovremeno su iz struje isključeni projektori na kojima je bila prezentacija predloženog Generalnog urbanističkog plana.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.