Izvor: Danas, 24.Avg.2023, 22:16

„Bez političke volje, svi dokumenti su besmisleni“: Šta borci protiv korupcije misle o novoj Nacionalnoj strategiji?

„Vizija Strategije je izgradnja demokratskog društva zasnovanog na načelima vladavine prava, transparentnosti i odgovornosti u kome sistem integriteta sprečava korupciju“. Ovim rečima počinje predlog Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije 2023 – 2028. koji je juče prvi put predstavljen javnosti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Antikorupcijski aktivisti pozvali nadležne da povuku Strategiju o borbi protiv korupcije, a građane da „uguše“ sajt ministarstva

Izvor: Danas, 25.Avg.2023, 14:55

Koalicija za integritet, neformalna grupa sastavljena od tri antikorupcijska udruženja pozvala je danas nadležne da povuku iz procedure predlog Nacionalne strategije za suzbijanje korupcije 2023-2028, a isto tako i građane da u što većem broju ulože prigovore na predstavljeni dokument.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.