BERNI SANDERS UKRAO ŠOU NA INAGURUGACIJI: Ceo svet priča o njegovim rukavicama, a evo ko je žena koja ih je napravila (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Jan.2021, 13:21

BERNI SANDERS UKRAO ŠOU NA INAGURUGACIJI: Ceo svet priča o njegovim rukavicama, a evo ko je žena koja ih je napravila (VIDEO)

Inauaguracija Džoa Bajden pokazala je svu modnu raskoš kada su u pitanju skupocene svetske marke. Međutim, detalj koji je zaokupirao pažnju svih tokom inauguracije bile su rukavice Bernija Sandersa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ukrao šou na inauguraciji – američki političar Berni Sanders glavna tema pošalica na internetu

Izvor: 011vodič.com, 23.Jan.2021

Američki političar, nekadašnji senator i nesuđeni predsednički kandidat Bernard Berni Sanders “ležernim” stajlingom skrenuo je na sebe pažnju tokom inauguracije novoizabranog predsednika SAD Džoa Bajdena.. Foto: Shutterstock. Ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jesu Sandersove...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.