Avalski toranj u subotu ponovo otvara vrata za posetioce

Izvor: RTS, 13.Maj.2020, 11:31

Avalski toranj u subotu ponovo otvara vrata za posetioce

Nakon dva meseca privremenog prekida rada, Avalski toranj ponovo otvara vrata za posete turista od subote, 16. maja 2020. godine.
Uz sve mere predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa, i propisanih mera zaštite od uticaja na bezbednost i zdravlje, radno vreme biće uobičajeno od 9 do 20 časova.  
Svi prateći sadržaji za posetioce će takođe biti na raspolaganju: dečji park, teretana na otvorenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sportski tereni, ugostiteljski objekti, suvenirnice.
Avalski toranj ujedno, nastavlja sa praksom da vikendima, prilikom boravka na kompleksu tornja, posetioci pazare kvalitetne organske proizvode koje nude podavalska domaćinstva - sireve, med, suhomesnate proizvode, domaće sokove, džemove.
U subotu uveče, svetleći ljubičastom bojom, ovaj simbol grada pružiće podršku obolelima od HAE (Hereditarni angioedema) što je redak urođeni nedostatak jednog krvnog proteina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kreće vožnja brodićem Apatinka

Izvor: 025info.rs, 13.Maj.2020

Brodić Apatinka, nakon perioda izolacije koji je za nas, od subote ponovo kreće sa vožnjom. -Ove godine smo se odlučili da vožnje kreću od 17 časova, tako da svi ljudi koji rade, mogu popodne da iskoriste u prelepom boravku u prirodi i vožnji brodićem koji je svima poznat, a naravno i prilika...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.