Apple postaje konkurencija Snapchatu

Izvor: NovaEnergija.net, 27.Avg.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple postaje konkurencija Snapchatu

Snapchat je trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža za razmenu i objavljivanje fotografija i video-snimaka. Facebook i Instagram su već uveli novine koje podsećaju na Snapchat kako bi zadržali svoje korisnike, a sada će i kompanija Apple biti konkurencija ovoj aplikaciji.
Apple je, naime, počeo da razvija aplikaciju za >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << deljenje video-snimaka koja osim snimanja video snimaka omogućava i korišćenje filtera, ali i crtanje.
Kako iz kompanije objašnjavaju, oni ne planiraju da naprave sopstvenu društvenu mrežu, nego samo aplikaciju koja će omogućiti deljenje sadržaja na već postojeće društvene mreže.
Mana ove aplikacije jeste što će ona biti dostupna samo korisnicima iPhone i iPad uređaja, što onemogućava korisnicima da komuniciraju s prijateljima koji koriste Android uređaje.
Nova aplikacija pojaviće se na tržištu tek naredne godine.
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.