Izvor: Blic, 23.Apr.2024, 18:35

"Ako automobil vodite jednom godišnje na servis, vodite i sebe!" Naš poznati kardiohirurg o kontrolisanju srca i krvnih sudova

Profesor dr Petar Otašević, upravnik Klinike za kardiohirurgiju Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" kazao je danas na najvećoj regionalnoj zdravstvenoj "Health up" konferenciji da prema Evropskom društvu kardiologa, naša zemlja je visokom riziku od obolevanja kardiovaskularnih bolesti i istakao da kao što automobil jednom godišnje vozimo na servis, tako i mi bar jednom godišnje moramo da proverimo srce i krvne sudove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DOLAZE NAM SA TUMOROM OD PO 10 CM U GRUDNOM KOŠU!" Prof. dr Radosavljević : "Da su manji, efekti lečenja karcinoma bi bili bolji"

Izvor: Blic, 24.Apr.2024, 11:29

Institut za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS), ima sve veći broj pacijenata, ali među njima nisu samo oni novi, već i oni koji sa malignim bolestima duže žive i dolaze da se kontrolišu, kazao je danas na najvećoj zdravstvenoj konferenciji "Health up" profesor dr Davorin Radosavljević, direktor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.