14. po redu Novogodišnji kup u Muzeju vazduhoplovstva 11. i 12. decembra

Izvor: TangoSix.rs, 29.Nov.2021, 13:12

14. po redu Novogodišnji kup u Muzeju vazduhoplovstva 11. i 12. decembra

Četrnaesti Novogdošnji kup kao takmičenje i izložba maketa biće održan 11 i 12 decembra u Muzeju vazduhoplovstva (subota: 09-16h, nedelja 09-14h), saopštio je organizator, maketarski klub Oluj za Tango Six portal.
– Ovo inače izuzetno posećeno međunarodno takmičenje maketara će nažalost zbog pandemije ove godine biti biti uskraćeno za propratna dešavanja koja su postala praksa tokom godina poput maketarske radionice za decu kroz koju se vrši popularizacija maketarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << među najmlađim posetiocima. – ističe se u sopštenju.
Tradicionalno međunarodno takmičenje u organizaciji maketarskog kluba Oluj iz Beograda i Muzeja vazduhoplovstva okuplja osim maketara iz Srbije i maketare iz Rusije, Nemačke, Slovačke, Češke, Mađarske, Rumunije, Italije, Bugarske, Grčke ali i iz država bivše Jugoslavije. Pored takmičenja poseban deo odvojen je i za izložbu maketa i predstavljanje klubova koji okupljaju maketare u Srbiji.
Tokom održavanja takmičenja i izložbe maketa ulaz u Muzej biće besplatan, a više informacija o registraciji maketa i samom događaju može se naći na web stranici Maketarskog kluba Oluj.
Ovogodišnje takmičenje će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mera koje budu na snazi u danima održavanje takmičenja, napominju organizatori.

 
The post 14. po redu Novogodišnji kup u Muzeju vazduhoplovstva 11. i 12. decembra appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.