Od zabave do gubitka podataka: Mračna strana Facebook kvizova

Izvor: Informacija.rs, 28.Feb.2024, 12:45

Od zabave do gubitka podataka: Mračna strana Facebook kvizova

Sećate li se svih onih naizgled bezazlenih kvizova na društvenim mrežama? Iako su mnogima zabavni, oni su zapravo ozbiljan rizik za privatnost i bezbednost. Da li bi trebalo da preskočite Facebook kvizove? Kratak odgovor je DA. Kvizovi na društvenim mrežama mogu biti zabavni i prekratiti vam vreme, ali takođe mogu biti koristan alat sajber kriminalcima za napad na vas. Sajber kriminalci kreiraju popularne kvizove...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

MRAČNA STRANA FEJSBUK KVIZOVA! Da li bi trebalo da ih preskočite? Odgovor je kratak: DA!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2024

Sećate li se svih onih naizgled bezazlenih kvizova na društvenim mrežama? Iako su mnogima zabavni, oni su zapravo ozbiljan rizik za privatnost i bezbednost.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.