Vebinar - u kakve projekte investitori vole da investiraju?

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Jun.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vebinar - u kakve projekte investitori vole da investiraju?

BEOGRAD – U kakve projekte investitori vole da investiraju tema je vebinara koji će se održati 3. juna sa početkom u 8 časova.


Vebinar je video konferencija putem koje je omogućeno direktno praćenje predavanja ili radionica. Vebinar (veb+seminar) koristi modernu tehnologiju da bi omogućio čoveku da prisustvuje nekom predavanju a da pri tom ne mora fizički da bude prisutan na mestu na kom se ono održava.

Nakon obrade teme o tome kako i šta vam je potrebno za sopstveni startup pričaće se o tehnološkom preduzetništvu iz investitorskog ugla.

Zbog čega investitori ulažu u startape, kako proces investiranja izgleda i šta startapi dobijaju kroz saradnju sa investitorima?
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.