Tribina „Žensko inovaciono preduzetništvo – poslovi budućnosti“

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Nov.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina „Žensko inovaciono preduzetništvo – poslovi budućnosti“

Tribina Futurističkog instituta pod nazivom „Žensko inovaciono preduzetništvo – poslovi budućnosti“ održaće se u sredu, 27. novembra od 17 časova u Gradskoj opštini Zvezdara.

 
Cilj tribine je da budućim preduzetnicama, kao i onima koje su tek na početku svoje preduzetničke karijere, pruži najkorisnije odgovore na sva pitanja na ovu temu.
 
Tim iskusnih, dokazanih i uspešnih preduzetnica ohrabriće ih i podstaći da naprave korak dalje, nesebično nudeći svoje iskustvo kako bi kroz prvi turbulentni period prošle što lakše.
 
Žene su vlasnice tek nešto više od 30 odsto preduzetničkih radnji u Srbiji, ali se taj broj svake godine postepeno povećava. Međutim, svaka...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.