„Programiraj svoj uspeh“ - Prijavi se na konkurs PKS i Fondacije „Petlja“

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Maj.2021, 18:01

„Programiraj svoj uspeh“ - Prijavi se na konkurs PKS i Fondacije „Petlja“

Privredna komora Srbije (PKS) i Fondacija „Petlja“, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, raspisuju konkurs „Programiraj svoj uspeh“ namenjen učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola i njihovim nastavnicima-mentorima, za izbor najboljih primera projektne nastave iz Informatike i računarstva u ovoj školskoj godini.

 
Prva generacija učenika koja je imala obavezan predmet Informatika i računarstvo od petog do osmog razreda, uveden u sistem školovanja u Srbiji 2017, osnovnu školu završava ove godine. Ističući i nagrađujući najbolje radove u nastavnoj oblasti Informatike i računarstva, Privredna komora Srbije podržava unapređenje obrazovnog sistema i nove, digitalno kreativne...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.