PRIPREMI SE ZA NAREDNU DECENIJU: Trideset poslova koji će doživeti procvat

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Dec.2021, 20:11

PRIPREMI SE ZA NAREDNU DECENIJU: Trideset poslova koji će doživeti procvat

Ukoliko razmišljaš o svojoj budućnosti i karijeri – činjenica je da samo razmišljanje verovatno nije dovoljno. Moraš aktivno da istražuješ i planiraš.

 
Tehnologija napreduje iz dana u dan, tolikom brzinom da je možda teško i predvideti kako će tržište rada izgledati za deset godina i koji poslovi će biti najisplativiji.
 
Kako srednjoškolci i studenti da znaju koji su poslovi budućnosti? Koje su neke važne stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odlučivanja?
 
Business Insider izdvojio je 30 poslova koji će doživeti procvat u narednoj deceniji, uzimajući u obzir podatke o zaposlenosti i platama iz 2020. godine. Na spisku se nalaze raznorazna zanimanja – od električara...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.