Izvor: DobreVesti.rs, 21.Mar.2024, 21:54

NOVI SAD: Prvog dana proleća otvorena turistička sezona kruzera

Prvo parobrodsko društvo i Turistička organizacija Grada Novog Sada danas su dočekali prvi putnički brod u 2024. u Novom Sadu, čime je zvanično otvorena turistička sezona kruzera u našem gradu.

 
 
Na prvi ponton Brodokomerc pristao je brod „Amaverde” sa oko 120 putnika iz Sjedinjenih Američkih Država, za koje je organizovan svečani doček uz tradicionalno posluženje i muzički program.
 
Po pristajanju, gosti su mogli da probaju vina Novosadskog vinskog puta, kao i da čuju poznate tamburaške numere Centra tamburaške kulture Zorana Bugarskog - Brice. Dočekale su ih devojke u narodnim nošnjama Folklornog ansambla „Vila“, a nakon toga su krenuli u obilazak grada.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Počela turistička sezona rečnih kruzera

Izvor: NoviSad.com, 22.Mar.2024, 14:00

Počela je sezona rečnih kruzera u Novom Sadu, a prvi putnički brod pristao je u sredu uz zvuke tamburaške muzike, svečano posluženje i fruškogorska vina. Brod sa 120..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.