NOVI SAD: Festival „U opoziciji“ od 8. do 11. juna

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Jun.2023, 20:01

NOVI SAD: Festival „U opoziciji“ od 8. do 11. juna

Na Festivalu „U Opoziciji“ u organizaciji Centra za nove medije koji će biti održan u KC Labu u Novom Sadu od 8. do 11. juna 2023. godine, u četiri programske celine učestvovaće preko 40 učesnika, učesnica i organizacija iz devet evropskih zemalja.

 
Stalni pogoni događaja – OUR ‘Accompanyings’ (improvizacije i performansi), DžuBoks (razmena materijala), Zvučna instalacija i Čitalački pult – iniciraju umetničku produkciju u festivalskom formatu, i to sa namerom da afektizuju i konceptualizuju improvizaciju kao umetnički, kulturni i društvno-politički (protiv)stav suprotstavljen komercijalizaciji, trivijalizaciji, depolitizaciji i predatorskoj utilitarizaciji umetnosti.
 
Događaj...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.