Mihajlovićeva i Stefanović pobedili u Kupu Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Maj.2013, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva i Stefanović pobedili u Kupu Srbije

NOVI SAD - Lidija Mihajlović, olimpijka Niša i Milutin Stefanović, reprezentativac kragujevačkog „Čika Mate“ pobedili su u trećem Kupu Srbije na strelištu u Novom Sadu u disciplini MK puška trostav.


Mihajlovićeva je sa 451,5 krugova bila bolja do Tašane Bogatinovski iz Pančeva koja je pogodila 439,1 krug i Dušice Antonijević iz Novog Beograda Ušća sa 429,1 krugom.  Pre finala Mihajlovićeva je sa 574 kruga bila prva, Antonijevićeva sa 570 druga, a Simićeva sa 569 treća.
U konkurenciji juniorki prva tri mest su osvojile Marta Bireš iz Jedinstva sa 568 krugova, Marina Simić iz Novog Beograda Ušća sa 568 i Jelena Zeljajić iz Partizana sa 567 krugova.
Milutin Stefanović („Čika Mata“)...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Stefanović pobedio u Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 26.Maj.2013, 12:48

Milutin Stefanović, reprezentativac kragujevačkog „Čika Mate“ pobednik je trećeg Kupa Srbije na strelištu u Novom Sadu u disciplini MK puška trostav.. Stefanović je u finalu pogodio 446,5 krugova i pretekao Dejana Pešića iz Pančeva sa 446 i Stefana Višekrunu iz Crvene zvezde sa 433,4...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.